Despre noi

SC. GRIDAMA FRUCT MONTAN SRL.

Despre noi

Dulceturile si siropurile pe care noi le producem ,au origine pe vremea  cand eu mi-am petrecut copilaria la bunici, in  localitatea Piatra Fintinele din Pasul Tihuta  , unde bunica cultiva in gradina casei capsune pentru consum extraordinar de parfumate si dulci , care mai apoi luau drumul spre a fi cea mai buna dulceata pe care am mancat-o  vreodata. Iar eu eram un ajutor de nadejde , invatand pas cu pas  cum se procedeaza .

Pana intr-un an cand bunica fiind bolnava nu a mai putut sa faca acele bunatati.noi am zis nici o problema , cumparam din comert ,dar  ceea ce am gasit in comert ne-a nemultumit nu semana deloc cu ceea ce eram noi invatati, era un fel de gelatina colorata si avea capsune  numai de decor.

        Si asa anii au trecut , eu am crescut, m-am casatorit, si am plecat impreuna cu sotul meu sa muncim in stainatate  pentru un trai mai bun, dar in fiecare vara reveneam in vacanta , iar la intoarcere in stainatate duceam cu noi minunatele borcane cu dulceata facute cu mare drag de bunica si mama.

       Si tot asa , dupa capsuni urma zmeura, afine, mure  coacaze , pentru ca iarna sa ne prinda cu camara plina  cu dulceturi ,siropuri si  tot felul de bunatati.

Ne-am zis  ce -ar  fi sa  cultivam noi capsune  si fructe de  padure si sa producem noi   dulceata , acea dulceata naturala 100% cu gust nemaipomenit si fructe din belsug fara adosuri de coloranti si conservanti , pentru cei ce isi doresc sa manance produse cu adevarat  sanatoase si naturale.

          Zis si facut , cu ceva bani stansi in strainatate , am arat pamantul bunicii si am plantat capsuni pentru inceput ,din care ne-am apucat  sa facem   dulceata si sirop si   surpriza  lumea ne intreba  nu aveti si de zmeura sau de afine?  Si asa am plantat si zmeura mure, coacaze, trandafiri  pentru a satisface cat mai multe cereri , iar anul trecut am reusit sa pregatim si un spatiu autorizat sanitar veterinar in casa bunicii unde facem dulceturile si siropurile .dar comercializam si fructe proaspete .

Profesioniști in domeniul Dulcețurilor & Siropurilor

Preparăm produsele în mod tradițional, cu multă grijă pentru ca rezultatul final să fie conform așteptărilor clienților nostri.

Intrebări sau nelămuriri?

Dacă aveţi o întrebare nu ezitaţi să ne scrieţi folosind formularul online.